Hoće li Mateo Kovačić dobiti hrvatske suigrače u Chelseaju?

 DAMIR SENCAR Afp
PROMJENE NA STAMFORD BRIDGEU

Vlasnik Chelseaja dovodi novog sportskog direktora, a zajedno s njim dolaze i dva Vatrena?

Londosnki klub je posegnuo za aktualnim sportskim direktorom Salzburga koji je povezan i s Leipzigom.
Piše: SNObjavljeno: 19. rujan 2022. 20:37

Vlasnik Chelseaja Todd Boehly je zamijenio Thomasa Tuchela s Grahamom Porterom na trenerskom mjestu, ali tu nije kraj njegovim idejama za novim investicijama u stručni kadar. Na radaru mu je Christoph Freund, sportski direktor Salzburga, a iako je čelni čovjek austrijskog kluba, Stephan Reiter, negirao odlazak njegovog ključnog čovjeka u London, na Stamford Bridgeu vjeruju kako će se to sve riješiti u sljedećih nekoliko tjedana.

Priču o dolasku Freunda donosi i portal Football.London koji podsjeća na veliku povezanost Salzburga i Leipziga pa su donijeli i popis od pet nogometaša koje bi Freund mogao dovesti na Chelsea iz ta dva kluba. Među njima su i dva Hrvata - očekivano je tu Joško Gvardiol kojeg je Chelsea želio dovesti još ovog ljeta, ali se nisu uspjeli dogovoriti s Leipzigom. Vjeruje se da bi Gvardiol sljedećeg ljeta mogao preseliti na Stamford Bridge, ali za jednog od najboljih mladih stopera na svijetu zainteresirani su i brojni drugi velikani.

Osim Gvardiola, na ovom popisu se nalazi i Luka Sučić. Za njega Football.London piše kako ima sjajnu tehniku, kontrolu lopte i osjećaj za dodavanje, a ističe se kako se i za njega zanima veliki broj drugih klubova.

Preostala tri igrača na ovom popisu su Christopher Nkunku, Dominik Szoboszlai i Nicolas Seiwald.

Linker
24. travanj 2024 13:46