Cristiano Ronaldo
 LASZLO BALOGH Afp
FANTASY PREMIERSHIP

Vraća se Cristiano Ronaldo, Man United izgleda kao idealan izbor fantasy igrača za vikend!

Logičnim se čini i igrače tražiti u redovima Chelseaja, u London stiže oslabljena Aston Villa...
Piše: SNObjavljeno: 10. rujan 2021. 13:37

Premiership se na veliko zadovoljstvo igrača fantasyja vraća na scenu. Doduše, oni iskusniji dobro znaju da je teško predvidjeti ono što nas čeka za vikend, jer klubovi su tijekom proteklih 10-tak dana bili bez velikog broja reprezentativaca i uvijek je pitanje u kakvom će se tko stanju vratiti u klub.

Osvrnemo li se na kratko na 3. kolo vidjet ćemo da je pobjednik sakupio 108 bodova uglavnom se oslanjajući na igrače iz dvije momčadi, obje iz Manchestera. Četiri igrača Uniteda, golman te tri u obrani, pet igrača Cityja u napadu, te uz njih Tottenhamov golgeter Harry Kane.

U prva dva kola fantasyja na vrhu su bili igrači koji su puno više "šarali" tražeći idealnu postavu. Kako je ponuda u Engleskoj doista bogata, oni koju pogode u tom, ajmo reći, hrabrijem pristupu, mogu računati na pregršt bodova. No, to treba pogoditi.

Gledajući sljedeće kolo, najlogičnije se čini igrače tražiti u redovima Man. Uniteda i Chelseaja. United se doima kao veliki favorit protiv Newcastlea, u posljednje tri utakmice protiv Svraka United je zabio čak 11 golova. Newcastle je pak u prva tri kola primio čak osam golova, što odmah sugerira da mu u obrani nešto debelo ne štima.

A Ronaldo je u formi, priključio se suigračima još prošlog tjedna, jer je odlučio propustiti utakmicu Portugala u Azerbajdžanu kako bi u punoj snazi dočekao povratničku utakmicu u dresu Uniteda. Dakle, postoji dosta razloga koji ukazuju na to da bi se United protiv Newcastlea mogao raspucati.

Aston Villa će utakmicu u gostima kod Chelseaja igrati oslabljena, bez dva reprezentativca Argentine (Emiliano Martínez i Emiliano Buendía), koji zbog karantene treniraju u Splitu. Aston Villa je na jedinom dosadašnjem gostovanju kod Watforda primila tri gola, a to je ipak bitno slabija momčad od Chelseaja. Lukaku i suigrači izgledaju dosta moćno i motivirano, Aston Villa nema obranu koja im može dobro parirati...

KLIKNITE OVDJE I SLOŽITE SVOJU FANTASY MOMČAD ZA PREMIERSHIP!

Linker
19. travanj 2024 22:54