Aaron Ramsey

 PAUL ELLIS Afp
OPET U PREMIERSHIPU?

Vraća se ‘glasnik smrti‘? ‘Pokopao‘ je Bin Ladena, Gaddafija, a spremni su mu platiti pravo bogatstvo

Za iskusnog su veznjaka zainteresirani Newcastle, Leeds, Everton i Crystal Palace...
Piše: Mladen Bariša/JLObjavljeno: 30. siječanj 2022. 15:40

Aaron Ramsey vraća se na Otok? Britanski mediji sa zanimanjem prate situaciju oko velškog nogometaša. Godinama je Ramsey zabavljao nogometne fanove svojim 'prokletstvom'.

Mediji su, naime, konstatirali: poslije svakog Ramseyevog gola (tada je igrao za londonski Arsenal) umrla bi neka poznata osoba!

Dobio je nadimak 'glasnik smrti', jer nakon njegovih su golova preminuli Osama bin Laden, Steve Jobs, Muammar Gaddafi, Whitney Houston, Luke Perry... Od 2009. do 2017. Ramsey je navijestio smrt 20-ak osoba. Srećom, ne igra na poziciji napadača, pa mu golovi nisu prioritetni zadatak u igri.

Aaron Ramsey trenutačno je igrač torinskog Juventusa. Kako dolaskom trenera Allegrija, Velšanin više nije u prvom planu (ove je sezone sakupio tek pet nastupa, odnosno samo 112 minuta na travnjaku), Juventus ga je tijekom aktualnog prijelaznog roka stavio – u izlog.

Premda je prije mjesec dana proslavio 31. rođendan (i kletva mu je trenutačno – van snage), Ramsey je engleskim klubovima itekako zanimljiv. Za iskusnog su veznjaka zainteresirani Newcastle, Leeds, Everton i Crystal Palace. Svi spomenuti klubovi Premierlige mogu platiti 300 tisuća funti tjedno, koliko Ramsey (još uvijek) dobiva u Juventusu.

Za Ramseya (želi se vratiti na Otok, u bilo koji klub) i njegovog potencijalnog poslodavca jedino vrijeme nije saveznik. Ugovor (pa makar i onaj o posudbi) moguće je realizirati samo do ponedjeljka u ponoć. Tada se 'zimska tržnica' u Premierligi zatvara.

Linker
26. travanj 2024 04:42