Manchester United's Norwegian manager Ole Gunnar Solskjaer reacts ahead of the English Premier League football match between Everton and Manchester United at Goodison Park in Liverpool, north west England on November 7, 2020. (Photo by Paul ELLIS/POOL/AFP)/RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications./
 PAUL ELLIS/Pool/AFP
Našao mu manu

Zabio je dva gola i asistirao, spasio Solskjaera, a Norvežanin kaže da ga zvijezda - frustrira

Zanimljiva izjava menadžera Manchester Uniteda nakon važne pobjede imala je odjek u Engleskoj
Piše: SNObjavljeno: 08. studeni 2020. 15:27

Nogometaši Manchester Uniteda u subotu su slavili s 3:1 na gostovanju kod Evertona na Goodison Parku i tako se oporavili od šoka pretrpljenog nakon 2:1 poraza od Istanbul Basaksehira u Ligi prvaka.

Junak susreta bio je nesumljivo Bruno Fernandes koji je postigao dva gola i asistirao za treći gol 'Crvenih vragova'.

Stoga je medijima zanimljiva bila izjava Ole Gunnara Solskjaera kako ga Fernandes 'frustrira' nakon takve predstave.

"Ponekad me frustrira njegovo kretanje na travnjaku jer se ponekad lopte odigravaju na pozicije na kojima bi trebao biti, a nije", rekao je Solskjaer, kojem je pobjeda protiv Evertona vjerojatno sačuvala trenersku poziciju budući se nalazio pod velikim pritiskom nakon poraza od Arsenala i Istanbul Basaksehira.

image
CLIVE BRUNSKILL/AFP

Za razliku od Solskjaera, koji je uz pohvale na račun Fernandesovog zalaganja imao i kritike, same hvalospjeve za suigrača imao je Harry Maguire.

"Našao se malo na udaru nakon srijede, ali on je veliki karakter i vođa i reagirao je briljantno. On govori na travnjaku i na najbolji je način rekao što ima", poentirao je Maguire.

Linker
05. svibanj 2024 20:28