GLYN KIRK/Afp
INCIDENT IZ PROŠLOSTI

Zabio jedan od najbitnijih golova u Arsenalovom pohodu na titulu, a sad mu prijeti kazna, i to zbog psa

Reiss Nelsom u međuvremenu pregovara oko novog ugovora s klubom za koji nastupa od 2017. godine
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 08. travanj 2023. 20:47

Arsenalov veznjak Reiss Nelson (23) očekuje suđenje u rujnu nakon što je njegov pas napao terapeuta u njegovoj kući u sjevernom Londonu, otkriva Sportsmail.

Nogometaš je optužen nakon što je njegov bul terijer Tiago napao terapeuta masaže Saeida Motaalija 2. prosinca 2020., ostavivši ga s ozljedama, kako pišu britanski izvori. Nelson je trebao biti zadužen za psa koji je izazvao ozljedu.

Optužbu je odbacio 31. listopada prošle godine i od tada mu je određena bezuvjetna jamčevina. Međutim, novo suđenje zakazano mu je za 4. rujna.

Vijest je dočekao i strateg Topnika Mikel Arteta koji se s momčadi trenutno nalazi na vrhu ljestvice u engleskoj Premier ligi s utakmicom više i osam bodova prednosti ispred prvog pratitelja Manchester Cityja. Krilni igrač do sada je ove sezone nastupio 11 puta, zabio je tri gola - uključujući onaj pobjedonosni u 97. minuti kada je prošlog mjeseca Arsenal preokrenuo rezultat kod Bournemoutha (3:2) u utakmici koju engleski mediji nazivaju i jednom od najbitnijih u njihovom pohodu na naslov ove sezone.

S klubom je u pregovorima je oko novog ugovora, a nakon što je kao dijete prošao sve selekcije akademije, debi za prvu momčad upisao je 2017. godine. Iz kluba je bio na posudbama u Hoffenheimu i Feyenoordu, u oba slučaja po jednu sezonu.

Linker
24. travanj 2024 18:18