Reuters / Andrew Couldridge Livepic
TO BI BILO PRAVO POJAČANJE

ZAOKRET U SLUČAJU BILIĆEVOG TRANSFERA IZ SNOVA Hrvatski stručnjak dovodi igrača za kojeg vjeruje da je bolji od Chelseajevog 'čudotvorca'?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. ožujak 2017. 13:57

West Hamov menadžer Slaven Bilić sipao je hvalospjeve za igrača svog nekadašnjeg kluba Bešiktaša. Riječ je 34-godišnjem veznjaku Atibi Hutchinsonu kojeg je hrvatski stručnjak usporedio s N'Golom Kanteom, igračem koji je prošlog ljeta stigao iz Leicestera i kojeg mnogi ocjenjuju ključnim u 'eksploziji' bluesa ove sezone.

Bilić je podcrtao Atibinu važnost za Bešiktaš, a imao ga je priliku dobro upoznati u periodu dok je sjedio za kormilom istanbulskog velikana.

"Možda je Atiba čak i bolji od Kantea. Atiba je najkonstantniji igrač Bešiktaša, bio je njihova stijena zadnje četiri godine. Igra istu ulogu kao Kante, uz nekoliko razlika. Kante rijetko griješi i mislim da je sposoban stvoriti priliku ako želi. Kante voli oduzimati loptu kao i Atiba koji je jednostavno sjajan igrač koji se uvijek izvuče iz nevolje i radi tako puno za momčad", objasnio je Bilić, čije riječi prenosi Turkish-Football.

Kanadski internacionalan bio je velika Bilićeva želja prošlog ljeta, ali su iz Bešiktaša odbili ponudu visoku 3.5 milijuna eura. Ovog ljeta mogao bi uslijediti novi pokušaj i dobra je mogućnost da bude uspješan.

"Razgovarat ću s Hutchinsonom, rekao mi je da želi ići u Englesku", otkrio je Bešiktašev predsjednik Fikret Orman za London Evening Standard i dodao:

"West Ham nam je ponudio 3.5 milijuna eura, ali želimo više. Odlučit ćemo o njegovoj budućnosti nakon međusobnog razgovora".

Linker
17. svibanj 2024 06:13