James Milner i Virgil van Dijk

 FRANCK FIFE Afp
APSOLUTNI ŠAMPION

Zašto ga Klopp obožava: 36-godišnjak na testiranju pomeo zvijezde Liverpoola i oduševio slavnog trenera!

Engleski veznjak opet je pokazao da i u 22. profesionalnu sezonu ulazi nevjerojatno spreman
Piše: T. JuranovićObjavljeno: 08. srpanj 2022. 11:36

Ako se netko i pitao zašto Jürgen Klopp inzistira na Jamesu Milneru, premda je ovaj debelo zagazio u 37. godinu života, odgovor je još jednom dobio s priprema Liverpoola.

Navada "redsa", naime, jest na prvom danu priprema za novu sezonu sve igrače podvrgnuti testovima izdržljivosti, a Milner je, otkad je 2015. stigao na Anfield, neprijeporni šampion tog natjecanja. Premda ima 36 na leđima, Milner je, eto, i osme pripreme zaredom otvorio trofejem Liverpoolova "ironmana"...

image

James Milner (u sredini)

PAUL ELLIS Afp

- Wow! - iskreno je i ovo natjecanje popratio njemački strateg, dok je Milner u finišu pretekao glavnog konkurenta, 12 godina mlađeg Joea Gomeza.

Time je engleski veznjak pokazao da i u 22. profesionalnu sezonu ulazi nevjerojatno spreman, čime će i dalje biti važna poluga Kloppova stroja, za kojeg je u minuloj sezoni upisao 39 utakmica, odigravši oko 1.400 minuta. Štoviše, krajem sezone potpisao je produljenje ugovora uz značajno smanjenje primanja, premda su ga u svoje redove željeli dovesti Aston Villa, Leeds, te nekoliko klubova iz MLS-a.

Linker
19. travanj 2024 18:53