ANDY RAIN Afp
NIJE PROMAKLO KAMERAMA

Žestoka svađa igrača Man. Uniteda! Pale su teške riječi, žestoko je odbrusio kapetanu: ‘Ušuti glupane!‘

Manchester United je zaredao s neriješenim rezultatima i dopustio gradskom rivalu da odmakne
Piše: SNObjavljeno: 04. ožujak 2021. 12:18

U utakmici 27. kola Premiershipa između Crystal Palacea i Manchester Uniteda (0:0) iskre su frcale između dvojice igrača 'Vrvenih vragova'.

Riječ je o kapetanu Harryju Maguireu i Marcusu Rashfordu. Naime, u jednom trenutku susreta Maguire je poludio na Rashforda jer se nalazio u ofsajdu u obećavajućoj prilici.

Iako je taj detalj promaknuo gledateljima u izravnom prijenosu, nije i engleskim novinarima.

"Što od mene želiš da napravim", pitao je Rashford nakon ljutite reakcije Maguirea, na što je ovaj odgovorio: "Je**no se vrati u dozvoljenu poziciju."

Rashford je na to odbrusio kapetanu rekavši mu: "Je**no ušuti glupane!".

Iako je Manchester United ostao neporažen i na svom 14. ovosezonskom gostovanju, zaredao je s remijima i izgubio je korak za liderom Manchester Cityjem. Zaostatak nakon četvrtog remija u zadnjih pet utakmica za liderom sada iznosi 14 bodova.

A Maguire nije bio jedini igrač koji je kritizirao Rashforda. Osim njega to je napravio i stručni sukomentator Sky Sportsa Gary Neville.

"Bila je to zaista slaba izvedba, moramo biti jasni. A igra Marcusa Rashforda u drugom poluvremenu je bila užasna. Nije mogao kontrolirati loptu", rekao je Neville.

Linker
24. travanj 2024 19:28