Shaun Botterill/Getty Images
SVE ZBOG RANIERIJEVE SMJENE

ŽIVOTNA DRAMA JAMIEA VARDYJA Engleski napadač ostao je u šoku: 'Ženi i meni prijete smrću! Zaletavali su se u ženin auto pun djece...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. ožujak 2017. 10:38

Napadač Leicestera Jamie Vardy pojadao se engleskim novinarima na probleme koji su ga snašli nakon smjene menadžera Claudija Ranierija.

Čini se kako su Vardyja navijači prozvali za odlazak menadžera koji je klubu prošle sezone donio senzacionalni premierligaški naslov.

Dogodilo se to nakon što je u medijima završila priča da su stariji igrači poput Kaspera Schmeichela i Vardyja kumovali Ranierovom otkazu.

"Priča je puštena, a ljudi su se za nju zakačili. Ono što se dogodilo je da meni i ženi kući stižu prijetnje smrću. Pokušavam zaista da to na mene ne utječe, ali kada vam supruga dođe kući i kaže da su se u nju zaletavali tipovi u autu koji je pun djecom, onda to nije ugodno. Posebno je užasavajuće što se to ponovilo više puta", objašnjava Vardy.

"Da se prijetnje tiču samo mene izdržao bih, ali ovo je suludo..."

Prijetnje ipak nije prijavio policiji.

"Ako nema kamera na cesti na toj dionici puta, kako to dokazati?", pita se Vardy, koji demantira da je imao problema s Ranierijem.

"Žao mi je što je dobio otkaz, ali nitko ne otpušta 15 igrača nego trenera. Čudesno je ono što je napravio i bio sam utučen kad je otišao", dodao je Leicesterov napadač.

Linker
19. travanj 2024 03:29