Slaven Bilić
 Reuters / Jason Cairnduff Livepic
IZJAVIO ZA BBC

ZLOČESTI DEČKO ENGLESKOG NOGOMETA 'OPLEO' PO BILIĆU U trenucima kad mu se klima stolac nesuđeni igrač West Hama javno prozvao Hrvata

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. prosinac 2016. 23:01

Joey Barton kritizirao je Slavena Bilića i njegove javne kritike spram igrača West Hama nakon teškog 1:5 domaćeg poraza od Arsenala prošlog vikenda.

Bilić se nakon utakmice s Arsenalom nije libio otvoreno kritizirati svoje igrače i rekao je između ostaloga kako su izgubili intenzitet na utakmicama i treninzima. Uoči gostovanja kod Liverpoola West Ham se tako nalazi tek bod iznad zone ispadanja i Bilić se nalazi u teškoj situaciji jer ne počne li osvajati bodove pod hitno, prijeti mu otkaz.

Barton je 2015. godine zamalo potpisao za Bilićev West Ham, ali je posao propao u zadnji tren. Ovaj 34-godišnjak i donedavni suigrač Nike Kranjčara u Glasgow Rangersima je za BBC Five Live rekao kako misli da je Bilić pogriješio s javnom prozivkom.

"Kada čujete te riječi pomislite da želi prebaciti krivnju na nekog drugoga. On je vođa te skupine kao menadžer i on diktira sve. Svaki menadžer kojeg znam a koji ima jaki karakter da igračima do znanja kada ne treniraju kako treba. Nakon četiri ili pet treninga ispod razine nađete se zaključani u sobu s njime i kaže vam da to nije prihvatljivo. Smatram njegov potez čudnim, da je odlučio sve reći javno. Mislim da je to nešto što je trebao zadržati unutar svlačionice", rekao je Barton.

Britain Soccer Football - Celtic v Rangers - Scottish Premiership - Celtic Park - 10/9/16
Rangers' Joey Barton looks dejected as Celtic's Scott Brown applauds fans as he is substitued
Reuters / Russell Cheyne
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Reuters / Russell Cheyne Livepic
Joey Barton

Kratko se zločesti dečko engleskog nogometa osvrnuo i na činjenicu da je skoro potpisao za West Ham.

"Zamalo sam potpisao za njih prošle godine i Bilić se predomislio u zadnji tren. Kasnije sam malo razmišljao o tome i zašto je to napravio...ali potom su imali fenomenalnu godinu i igrali su jako dobro".

Linker
07. svibanj 2024 01:19