Phil Foden, Joško Gvardiol i Jack Grealish

 RICHARD SELLERS/PA IMAGES/PROFIMEDIA
NA KRAJU TRIJUMFALNE GODINE

Zvijezda Cityja se oglasila nakon velikog šoka: ‘Ne znaju koju štetu čine s ovim strašnim zločinima‘

"Na pozitivnijoj točki, želio bih zahvaliti svima na podršci tijekom ove prošle godine", napisao je
Piše: Vito TomasObjavljeno: 01. siječanj 2024. 18:27

Zvijezda Manchester Cityja Jack Grealish postao je žrtva velike pljačke dok je igrao za City u pobjedi 3:1 protiv Evertona. Tjedan dana kasnije obratio se svojim pratiteljima na društvenim mrežama srcedrapajućom porukom.

Engleskom reprezentativcu lopovi su upali u tek kupljenu raskošnu vilu u kojoj je Grealishova obitelj pratila utakmicu Evertona i Cityja. Zaručnica Engleza, influencerica Sasha Attwood, i njegova cijela obitelj proživjeli su veliku traumu, a lopovi su ukrali nakit i satove u vrijednosti od milijun eura.

"Nemam riječi kojima bih objasnio koliko sam shrvan pljačkom koja se dogodila u mojoj kući prije nekoliko dana", započeo je Grealish objavu na Instagramu u kojoj je izrazio svoje osjećaje nakon stresnog događaja.

"Moja obitelj mi je najvažnija stvar i ništa nije važnije od osiguravanja njihove sigurnosti. Bilo je to traumatično iskustvo za sve, ali jako sam zahvalan što nitko nije ozlijeđen", nastavio je napadač aktualnog europskog prvaka.

Pljačka je zasjenila sjajnu godinu igraču Manchester Cityja. Sportska dostignuća itekako su značajna, no obitelj je ipak uvijek na prvom mjestu.

"Imao sam mnogo nevjerojatnih iskustava i postignuća u posljednjih 12 mjeseci, ali da budem iskren, nakon ovoga, najuspješnija godina moje karijere u nogometu nije nešto što mogu slaviti. Ljudi koji čine ove strašne zločine nemaju pojma o šteti koju nanose ljudskim životima. Nadam se da će biti pronađeni i privedeni pravdi kako niti jedna druga obitelj ne bi prošla kroz isto što i mi", poželio je napadač za kojeg je City isplatio 117 milijuna eura Aston Villi.

U konačnici, iskazao je zahvalnost svojim obožavateljima.

"Cijenim poruke svih i podršku svojih prijatelja, suigrača i kluba. Na pozitivnijoj točki, želio bih zahvaliti svima na podršci tijekom ove prošle godine, želim vama i vašim obiteljima sretnu 2024.", zaključio je Grealish.

Linker
07. svibanj 2024 17:31