SCOTT HEPPELL Afp
JAVNI ISTUP

Zvijezda Man. Uniteda napala Josea Mourinha: ‘Ide protiv svojih igrača, nešto se čudno s njim dogodilo‘

Njihov je odnos posebice zaiskrio na koncu Mourinhovog mandata u Manchester Unitedu
Piše: SNObjavljeno: 16. travanj 2021. 12:30

Paul Pogba, zvijezda Manchester Uniteda, javno je prozvao bivšeg menadžera 'Crvenih vragova' Josea Mourinha.

Pogba i Mourinho imali su turbulentan odnos dok je Portugalac vodio momčad s Old Trafforda, a tijekom 2018. godine kamere su uhvatile njihovu prepirku.

Njihov je odnos posebice zaiskrio na koncu Mourinhovog mandata, a Pogbi je tada oduzeo traku dokapetana. Tri mjeseca kasnije Mourinho je smijenjen i naslijedio ga je Ole Gunnar Solskjaer.

"Odnos koji danas imam s Oleom je drugačiji, on ne bi išao protiv igrača. Ole nikad igrače ne bi tretirao kao da ne postoje i to je glavna razlika između Mourinha i njega", rekao je Pogba za Sky Sports.

"Nekoć sam imao sjajan odnos s Mourinhom, svi su to vidjeli, a onda sljedeći dan ne znam što se promijenilo. Čudna se stvar dogodila s Mourinhom i ja to ne mogu objasniti jer i ja ne razumijem", dodao je Pogba.

Osvrnuo se i na medijsku prepirku između Solskjaera i Mourinha nakon nedavne gostujuće pobjede Manchester Uniteda protiv Tottenhama (3:1).

"Mi smo pobijedili, on je izgubio i ne želi pričati o utakmici, pa priča o nečijem ocu. Svi ga poznaju. To je tipično za njega", objasnio je francuski veznjak aludirajući na Mourinhovu repliku vezanu uz Solskjaerov komentar o 'nedavanju hrane vlastitom sinu zbog simulacije'.

Linker
26. travanj 2024 05:03