DARREN STAPLES Afp
DOSTA MU JE SVEGA

Zvijezda Manchester Uniteda zaprijetila odlaskom: ‘Neću sjediti ovdje cijeli život i igrati jednom mjesečno‘

‘Želim igrati i osjećati se važnim za klub. U ovom trenutku nisam igrao ni približno onoliko koliko bih želio‘
Piše: SNObjavljeno: 12. listopad 2023. 08:55

Nogometaš Manchester Uniteda, Harry Maguire zaprijetio je odlaskom s Old Trafforda već ove zime ukoliko se ne promjeni njegov status u klubu.

Naime, još ranije trener Erik ten Hag oduzeo mu je kapetansku traku, a susret protiv Brentforda proteklog vikenda bio mu je prvi od početka sezone u kojem je nastupio od prve minute.

Ipak, izgleda kako će njegova sreća kratko trajati s obzirom na to da se Varane oporavio od ozljede i za vjerovati je kako će nizozemskom stručnjaku biti prvi izbor u nadolazećim utakmicama.

image
DARREN STAPLES Afp

- Neću sjediti ovdje cijeli život i igrati jednom mjesečno. Ako se ovo nastavi, siguran sam da ću sjesti s ljudima iz kluba porazgovarati o nekim stvarima. Nije moja odluka hoću li započeti sljedeću utakmicu za United ili ne. Za nekoliko tjedana ću se vratiti u klub i saznati. Želim igrati utakmice i osjećati se važnim za klub. U ovom trenutku nisam igrao ni približno onoliko koliko bih želio. To je bit u čitavoj priči. Moj učinak pod ovim trenerom govori sam za sebe. Moj postotak pobjeda kada sam igrao je smiješno visok. Ako se osvrnete na mojih posljednjih 15 do 20 nastupa za klub i reprezentaciju, stvarno sam zadovoljan svojim igrama.

Treba reći kako je Maguire već dugo meta engleskih navijača i pod velikim je povećalom svaku utakmicu u kojoj je na terenu, prati se svaki njegov korak, dodavanje ili pogreška. Ipak, s druge strane Maguire je dobio i pohvale za stoički način na koji se nosi s čitavom situacijom.

Linker
03. svibanj 2024 03:19