Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
FEŠTA U VIP PROSTORU

Zvijezda Uniteda nakon debakla tulumarila do jutra, Ten Hag je ‘oprao‘: ‘Neprihvatljivo ponašanje‘

Da je kojim slučajem slavio unutar 48 sati od iduće utakmice, Rashford bi dobio kaznu
Piše: SNObjavljeno: 04. studeni 2023. 10:52

Dva dana prije svog 26. rođendana Marcus Rashford imao je, kao i čitava momčad Manchester Uniteda, utakmicu za zaborav. Na domaćem su terenu potpuno izdominirani od strane gradskog rivala Manchester Cityja koji je na koncu slavio 3:0.

Ipak, poraz nije zaustavio Rashforda da istu večer izađe u provod.

Kako Daily Mail prenosi, Englez je otišao u noćni klub proslaviti rođendan gdje je organizirao VIP prostor samo za sebe i svoje društvo u kojemu se našao njegov suigrač Tyrell Malacia, zajedno sa svojom obitelji i prijateljima. U tekstu piše da je slavlje trajalo do ranih jutarnjih sati, ali Rashford se ipak pojavio na treningu Uniteda u Carringtonu.

Da je kojim slučajem slavio unutar 48 sati od iduće utakmice, Rashford bi dobio kaznu, ali ovako je izbjegao taj scenarij. Ipak, trener Crvenih vragova Erik ten Hag, koji je i sam na udaru kritika zbog loših rezultata, nije bio zadovoljan kako se Rashford ponio:

- Takvo je ponašanje neprihvatljivo. Pričali smo i Marcus (Rashford) se ispričao. Tu rasprava završava. Pogriješio je, ali to ne znači da se ne uklapa. Svaki dan gledam što radi na treningu - rekao je nizozemski trener svoje viđenje ove situacije.

Rashford je sezonu 2022./23. završio kao najbolji strijelac Uniteda s 32 gola u svim natjecanjima, ali nikako ne uspijeva ponoviti svoju formu u ovoj sezoni nakon što je ljetos potpisao novi ugovor vrijedan 300 tisuća funti tjedno. Njegov nedostatak doprinosa doveo je do pada na ljestvici gdje United sada zaostaje 11 bodova za vodećim Tottenhamom nakon petog poraza ove sezone.

Linker
27. travanj 2024 04:30