Foto: Goran Mehkek / CROPIX
PODIJELJENA MIŠLJENJA

ZVIJEZDA VELIKOG RIVALA ŠOKIRALA KOMENTAROM - 'JA SAM NAGOVORIO WENGERA DA ODE' Glasajte u anketi: Je li odlazak Wengera dobra stvar za Arsenal?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. travanj 2018. 10:42

Službena objava Arsenea Wengera kako nakon 22 godine napušta menadžersku klupu Arsenala glavna je sportska tema dana na Otoku.

Reakcije na odlazak 68-godišnjeg Francuza iz kluba stižu sa svih strana.

"Arsene Wenger izgradio je najbolju momčad protiv koje sam igrao u engleskom nogometu. Momčad iz 1998. godine bila je nevjerojatna. Najveći kompliment koji može dobiti je da su tada igrali nogomet zbog kojeg smo morali promijeniti način naše igre protiv njih. Sada zaslužuje najljepši mogući ispraćaj u nadolazećim tjednima", napisao je Gary Neville, legendarni bivši nogometaš Manchester Uniteda na svom Twitter profilu.

Liverpoolov menadžer Jürgen Klopp ostao je iznenađen ovakvom Wengerovom odlukom.

"Čuo sam vijest jutros. Iznenađen sam, ali to je njegova odluka i poštujem ju. Imao je fantastičnu karijeru", rekao je Klopp.

Oglasio se i bivši veznjak Arsenala, a aktualni član Chelseaja Cesc Fabregas.

"Ovo nisam očekivao, ali pokazuje njegovu klasu i poštenje. Nikada neću zaboraviti njegovo vodstvo, i mentorstvo . Imao je vjeru u mene od prvog dana i puno mu dugujem. Bio mi je poput očinske figure koja me je uvijek gurala prema naprijed, Arsene, zaslužuješ sav respekt i sreću ovog svijeta", napisao je Fabregas.

Zanimljiv je pak bio komentar Harryja Kanea, zvijezde Tottenhama, ljutog Arsenalovog gradskog rivala.

"Uvjerio sam Arsenea Wengera da napusti Arsenal".

Linker
03. svibanj 2024 10:32