Igrači Manchester Uniteda predvođeni Ronaldom su nezadovoljni radom sadašnjeg trenera

 MARCO BERTORELLO Afp
TRENERU SU OKRENULI LEĐA?

Zvijezdama Manchester Uniteda je prekipjelo: Izbila je pobuna u svlačionici, a predvodi ju Ronaldo!?

Igrači predvođeni portugalskom zvijezdom traže promjene, a one neće doći s Norvežaninom na klupi
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. studeni 2021. 19:57

Manchester United se nalazi u velikoj krizi, a poraz u derbiju protiv Manchester Cityja u prošlom kolu je tu krizu samo produbio. Englezi već uvelike pričaju o smjeni trenera, a izgleda da bi Ole Gunnar Solskjaer stvarno mogao postati bivši jer su mu leđa okrenuli i vlastiti igrači.

Prema pisanju Daily Maila u svlačionici Uniteda je nastala prava pobuna, a predvodi ju najveća zvijezda Cristiano Ronaldo zajedno sa sunarodnjakom Brunom Fernandesom koji je prošle godine bio prvo ime kluba. Fernandes smatra da Solskjaer nije dorastao vođenju Uniteda dok Ronaldo polako gubi živce zbog toga što ekipu svako malo mora spašavati od poraza.

Njih dvojica su samo predvodnici ove pobune, ali nisu jedini koji su protiv svojeg trenera. Mnogima u svlačionici se ne sviđa što Solskjaer ne doživljava nizozemskog veznjaka Donnyja van de Beeka koji bi mogao pomoći ekipi, ali ne dobiva priliku, a nezadovoljni su i s odnosom prema kapetanu Harryju Maguireu.

Maguire u zadnje vrijeme ne igra najbolje, ali je pretplaćen na nastupe u prvih 11. Soskjaer uopće ne dovodi njegovu poziciju u pitanje i nikada ga ne mijenja, a Englezi pišu kako je suigračima sada zbog toga prekipjelo. U svlačionici vlada mišljenje kako bi svaki igrač, neovisno o kome se radi, trebao biti odgovoran za svoje igre i snositi posljedice. U svakom slučaju, pobuna je počela i Solskjaer je uskoro vrlo vjerojatno bivši.

Linker
25. travanj 2024 23:53