StoryEditor
 Screenshot: Instagram
KRENULO NABOLJE

'PRIJE NEKOLIKO DANA SAM IMAO SNAŽNE SIMPTOME, ALI OSJEĆAM SE PUNO BOLJE' Zvijezda Juventusa se oporavlja od korone i uskoro se vraća treninzima

Autor: HinaObjavljeno: 27. ožujak 2020. 18:58

Juventusov napadač Paulo Dybala tvrdi da se oporavlja od bolesti COVID-19 i priprema se vratiti treninzima, otkrio je u petak u razgovoru za klupski televizijski program.

"Osjećam se mnogo bolje nakon što sam prije par dana imao snažne simptome. Danas ih ne osjećam, mogu se kretati i pokušat ću nastaviti s treninzima", poručio je 26-godišnji argentinski nogometaš.

"Kad bih prošlih dana pokušao trenirat, vrlo brzo sam se umarao. Nisam imao daha i ništa nisam mogao. Poslije samo pet minuta bih osjećao težinu i bol u mišićima pa sam morao prestati. No, sad sam bolje, kao i moja djevojka", izjavio je Dybala koji je bio treći nogometaš Juventusa pozitivan na koronavirus.

Screenshot: Twitter
 

Zaraza koronavirusom prvo je potvrđena kod braniča Danielea Ruganija, a potom i kod francuskog reprezentativca Blaisea Matuidija. Ukupno 16 igrača klubova Serie A je zaraženo, a najviše pozitivnih, njih sedmoricu, ima Sampdoria. Nijedan od zaraženih igrača nije imao teže simptome bolesti COVID-19.

Natjecanje u Serie A prekinuto je 9. ožujka, a do kraja talijanskog prvenstva ostalo je 12 kola. Vodeći Juventus ima bod prednosti pred Laziom.

 

Linker
30. svibanj 2020 13:31