Getty Images
PIŠE AS

'PRIJETNJA' ZA LUKU MODRIĆA Španjolci otkrili pravi raritet vezan uz kapetana Vatrenih: Zvijezda u usponu mogla bi 'razbiti' simbol Kraljeva

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. listopad 2019. 21:15

Na naslovnici madridskog Asa osvanuo je tekst pod naslovom 'Valverde istiskuje Modrića'.

Aluzija je to da 21-godišnji urugvajski veznjak Federico Valverde prijeti neprikosnovenom statusu Modrića u postavi Real Madrida.

"Modrić-Casemiro-Kroos. Posljednjih godina to je bilo srce Realove momčadi. Trio koji čine Hrvat-Brazilac i Nijemac slavi svoju petu godinu zajedničkog igranja i prepoznatljiv su simbol momčadi koja je pod Zidaneom osvojila tri uzastopna naslova Lige prvaka. Ali Valverde ugrožava taj trojac", piše autor teksta Mario de la Riva.

"Dvije ozljede koje je Modrić pretrpio ove sezone otvorile su vrata Urugvajcu koju je u dobi od 21 godine pokazao sve kvalitete da se nametne u početnu postavu", nastavlja Asov novinar koji naglašava da godine idu u prilog Valverdeu koji je 13 godina mlađi od kapetana Vatrenih i kojem ugovor s Realom istječe na ljeto 2020. godine.

Screenshot

"Hrvat je odigrao više od 3000 minuta svaki put u zadnje četiri sezone...Ali zbog isključenja u Vigu i ozljeda ove je godine dosad odigrao više minuta u dresu hrvatske reprezentacije (337), nego za Real (246)", zaključuje svoj tekst De La Riva raritetnim podatkom.

Modrić se još oporavlja od ozljede bedrenog mišića zadobivene u kvalifikacijskom ogledu protiv Walesa i propustio je zadnja dva ogleda 'Kraljevskog kluba' protiv Mallorce i Galatasaraya. Kako je El Clasico koji se trebao igrati ovog vikenda zbog prosvjeda u Kataloniji odgođen za 18. prosinca Real ovog vikenda ne igra utakmicu, a sljedeći ispit ima sljedeće srijede protiv leganesa u Madridu. Prilika za povratak Modrića i novo nametanje treneru Zinedineu Zidaneu...

Linker
27. travanj 2024 00:55