OSCAR DEL POZO Afp
SAVRŠENA PREDSTAVA

Modrić oduševio Ancelottija i čitav nogometni svijet, nevjerojatno je što radi kapetan Vatrenih

Posebno impresivno bilo je vidjeti njegovu statistiku u čijoj rubrici točna dodavanja stoji brojka 58/58
Piše: SNObjavljeno: 30. rujan 2024. 06:39

Prije otprilike godinu dana Real Madrid je poražen na Metropolitanu, a legendarnog Luku Modrića većina je tada otpisala te ga proglasila bivšim.

Ovog puta, Hrvat je ponovno stigao u goste gradskom rivalu i ponovno svijetu pokazao da se nema namjeru predati. Bila je to zaista sjajna partija Luke Modrića koji je s kapetanskom trakom oko ruke bio jedna od ključnih figura ‘kraljeva‘, svi koji su gledali utakmicu ostali su impresionirani Hrvatom.

Odigrao je Luka 85. minuta žestokog derbija bez ikakvih problema čime je ostavio u čudu ne samo Ancelottija već i navijače diljem svijeta.

Posebno impresivno bilo je vidjeti njegovu statistiku u čijoj rubrici točna dodavanja stoji brojka 58/58, odnosno čisto savršenstvo. Kreirao je Modrić i tri izgledne prilike za pogodak, imao pet preciznih dugih lopti kao i osvojene četiri.

Zaista još jedna maestralna izvedba kapetana Vatrenih koji iz dana u dan dokazuje kako je i dalje spreman za najveće izazove. U dosadašnjem dijelu sezone na terenu je proveo više od 350 minuta te je među igračima koje Ancelotti najviše koristi.

Linker
30. rujan 2024 10:39