AGENCIALOF/ACTIONPLUS/PROFIMEDIA Agencialof/actionplus/profimedia
PIŠE MARCA

Ancelotti imao sastanak s Modrićem i Kroosom: ‘U razgovoru s njima inzistirao je na smjeni generacija, ali...‘

Sastankom s dvojicom najiskusnijih igrača u svojoj svlačionici želio je izbjeći moguće nesuglasice
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 27. kolovoz 2023. 14:25

Carlo Ancelotti imao je pred početak sezone razgovor s Lukom Modrićem i Tonijem Kroosom na kojem im je objasnio novu ulogu u momčadi, piše španjolska "Marca".

Riječ dvojice senatora čije se ime vežu uspjesi Reala u posljednjih deset godina ima posebnu "težinu" u svlačionici kraljevskog kluba koji prolazi kroz smjenu generacija i sezonu u kojoj će više šanse dobiti Tchouameni, Valverde i Camavinga. Modrić i Kroos i dalje će biti važni za Real, ali u nešto drugačijoj ulozi što im je Ancelotti i obrazložio. Sastankom s dvojicom najiskusnijih igrača u svojoj svlačionici želio je izbjeći moguće nesuglasice s njima.

"Modrić i Kroos su od prvog dana shvatili što je i što znači Real. Nove ugovore su zaslužili onim što su učinili tijekom protekle sezone. Nisu tražili nagradu nego priznanje. Rečeno, učinjeno. Ancelotti je u razgovoru s njima inzistirao na smjeni generacija, ali je jasno dao do znanja da će oni i dalje imati svoju težinu unutar momčadi, pogotovo kada natjecateljski kalendar kraljevskom klubu predvidi dvije utakmice tjedno", piše Marca.

Linker
04. prosinac 2023 06:06