Pressinphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
IZVJEŠTAJ ŠPANJOLACA

Ancelotti je imao sretne vijesti o Luki, a na treningu potpuno druga priča: ‘Jedva da je sudjelovao‘

Novinari Marce prisustvovali su vježbama Kraljeva, hrvatski veznjak pod itekakvim je upitnikom
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 03. svibanj 2023. 22:25

Hoće li Luka Modrić biti spreman za finale Španjolskog kupa s Osasunom? Danima je to glavno pitanje u madridskom taboru, jer subota je sve bliže, a oporavak hrvatskog reprezentativca od ozljede mišića lijeve noge više ne poprima tragove optimizma.

Carlo Ancelotti u ponedjeljak je kazao da bi Modrić mogao biti spreman za finalni ogled s Osasunom, a njegova sretna prognoza, naravno, obradovala je i navijače Kraljevskog kluba. Modrić je alfa i omega u ogledima najvišeg uloga, a takav Realu slijedi i u utorak, kada na Santiago Bernabeu stiže Manchester City u sklopu polufinala Lige prvaka. Kako pišu novinari Marce, izvjesno je da Modrić neće nastupiti prije susreta s Građanima, odnosno propustit će lov na svoj drugi trofej Kupa Kralja.

image
LLUIS GENE Afp

"Modrić ima sve manje šanse za sudjelovanjem u finalu Kupa. Jedva da je sudjelovao treningu koji je momčad odradila nakon poraza od Real Sociedada. Finale Kupa igra se za samo tri dana, Modrićev nastup je pod itekakvim upitnikom", pišu novinari madridske Marce, koja je prisustvovala posljednjem treningu madridskog Reala.

Po najnovijim informacijama, teško je vjerovati da će Modrić odraditi svoj posao u Sevilli, tim više što bi ga takav rizik doveo u pitanje Ligu prvaka.

"Ako Modrić ne zaigra u finalu Kupa, svi ciljevi odnosit će se na njegov povratak do prve utakmice polufinala Lige prvaka. I u tom slučaju vrijeme radi protiv Hrvata", pišu Španjolci u nastavku izvještaja.

image
BURAK AKBULUT/AFP/PROFIMEDIA Burak Akbulut/afp/profimedia

Dakle, slučaj našeg reprezentativca djelovao je mnogo ljepše prekjučer, kada se Ancelotti oglasio s dobrim vijestima i otvorio mogućnost Modrićevog zalaganja u finalu, ali sada je znatno izglednije da su prognoze talijanskog stručnjaka pogrešne. Ako tri dana prije susreta ne može ni odraditi cijeli trening, teško je vjerovati da će u subotu biti u punom pogonu, do te mjere da njegov nastup nije rizičan zbog velike ceremonije tri dana kasnije...

Linker
19. travanj 2024 06:49