Carlo Ancelotti

 THOMAS COEX Afp
‘NEZABORAVAN TJEDAN‘

Ancelotti odbio komentirati Xavijeve napade: ‘Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Modrić? Puno nam pomaže‘

‘Smatram da to nije bio pogodak, nema čiste slike i dokaza. Penal? Smatram da je tu sve čisto‘
Piše: SNObjavljeno: 22. travanj 2024. 07:47

Dva velika ispita, dvije velike pobjede. Real Madrid okončao je tjedan iz snova, isprativši prvo Manchester City iz Lige prvaka, a zatim i srušivši Barcelonu u El Clásicu, čime su Kraljevi, praktički, stavili ruke na pehar prvaka. Ancelottijeve trupe slavile su preokretom, a talijanski stručnjak iznimno je ponosan na svoju momčad.

- Dobro smo se nosili s teškim situacijama, dvaput smo morali okrenuti utakmicu i sa zadnjim atomima snage uspjeli smo režirati nezaboravan tjedan, upisati obje pobjede. Imamo dobru poziciju uoči završnice sezone - rekao je Ancelotti nakon utakmice.

Realov trener suočio se s pitanjem i o Xavijem riječima, s obzirom na to da je Barcelonin strateg bio vrlo nezadovoljan suđenjem, naročito situacijom kada je lopta "plesala" po gol-liniji.

- Ne želim pričati o njegovim riječima, svi su slobodni, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Bila je to komplicirana utakmica na visokoj razini. Smatram da to nije bio pogodak, nema čiste slike i dokaza. Penal? Smatram da je tu sve čisto - rekao je Talijan.

Važnu rolu u pobjedi odigrao je 32-godišnji Lucas Vázquez, koji je izborio kazneni udarac i zabio drugi Realov pogodak.

- On nam je vrlo bitan, puno je toga napravio tijekom sezone, kao i Carvajal, koji je jedan od najboljih bekova na svijetu. Lucas je napravio razliku, on i Modrić su jako dobri u ovom trenutku sezone. Puno nam pomažu, naročito nakon ogromnog trošenja u srijedu protiv Cityja - zaključio je Ancelotti.

Linker
22. travanj 2024 07:47