SOPA IMAGES/DDP USA/PROFIMEDIA
UZALUD ČEKAO PRILIKU

Ancelotti odvukao Modrića nasamo i objasnio mu zašto nije igrao u Leipzigu: ‘Ne sviđa mi se to‘

Trener Reala imao je Luku u planovima, ali tijek utakmice natjerao ga je da ih promijeni
Piše: Mislav ZnaorObjavljeno: 14. veljača 2024. 15:55

Premda su svlačionicu Real Madrida poharale ozljede, Luka Modrić svejedno nije dobio priliku zaigrati na gostovanju kod Leipziga u osmini finala Lige prvaka.

Nijemci su od samog početka nametnuli visok ritam, pun intenziteta, zbog čega Carlo Ancelotti nije htio zamijeniti "mišiće" koje je momčad imala u veznom redu. Iz tog razlog Modrić i mladi Arda Güler ostali su bez minuta, piše Defensa Central koji ističe da su i kapetan hrvatske reprezentacije i mladi Turčin tehnički jako dobri, ali fizički nisu na najboljoj razini. Modrić zbog godina, Güler zato što mora još puno raditi na donjem dijelu tijela.

image

Modrić i Güler nisu ušli u igru na gostovanju kod Leipziga

BURAK AKBULUT Anadolu Via Afp

Portal specijaliziran za vijesti o "kraljevskom klubu" naglašava da je Ancelotti imao Modrića u planovima za gostovanje u Njemačkoj, no tijek utakmice natjerao ga je da ih promijeni. Trener Reala navodno je prije ukrcavanja na avion za Madrid odvukao Modrića nasamo i pojasnio mu svoju odluku.

- Ne sviđa mi se to, znaš da imam ogromno poštovanje prema tebi. Jedva sam čekao da uđeš u igru u drugom poluvremenu, mislio sam da ćemo ih više napadati iz kontri... - kazao je Ancelotti Modriću, piše Defensa Central.

image

Ancelotti je pojasnio Modriću svoju odluku

GIUSEPPE CACACE Afp

Modrić nije navikao na svoju novu ulogu u Realu, ona mu se očito ne sviđa i upravo bi ga to moglo natjerati na odlazak iz Reala na kraju sezone. Ipak, sada kad se ozlijedio i Brahim Diaz, Modrić bi morao dobiti puno veću minutažu. Sve drugo bilo bi čisto ponižavanje legende...

Linker
01. svibanj 2024 10:03