Modrić i Barella

 MIGUEL MEDINA/AFP/PROFIMEDIA
TVRDE ŠPANJOLCI

Ancelotti zavapio prema predsjedniku Reala: ‘On je novi Luka Modrić, dovedite mi ga!‘

U Madridu naveliko traže igrača koji će zamijeniti hrvatskog maestra
Piše: SNObjavljeno: 21. veljača 2024. 16:59

Premda se Real Madrid pametnom i dugoročnom transfer-politikom doveo u poziciju da je odlično pokriven na svim pozicijama za iduću sezonu, prema svemu sudeći Kylian Mbappé neće biti jedino pojačanje "kraljevskog kluba" u ljetnom prijelaznom roku.

U Madridu, naime, naveliko traže igrača koji će zamijeniti našeg Luku Modrića koji će vrlo vjerojatno napustiti klub po isteku aktualnog ugovora. Prema pisanju Defensa Centrala, fokus je stavljen na Nicolòa Barellu, nogometaša koji se jako sviđa stručnom stožeru i koji bi mogao biti zainteresiran za dolazak na Santiago Bernabeu.

image
GABRIEL BOUYS Afp

Carlo Ancelotti već je u nekoliko navrata razgovarao s Florentinom Perezom o talijanskom veznjaku, zbog kojeg su predsjednik Reala i njegovi suradnici pozorno pratili okršaj između Intera i Atletica u Ligi prvaka.

- Predsjedniče, ovo je novi Modrić. Dovedite ga! - poručio je navodno Ancelotti Perezu na radnom sastanku u Madridu.

Predsjednik Reala pogledao je utakmicu i bio impresioniran igrom Interova veznjaka, no u Madridu trenutno ne razmišljaju o njegovom angažiranju, iako ga Ancelotti vidi kao idealnu zamjenu za Luku Modrića, dodaje isti izvor.

image

Modrić i Barella u duelu

MAURIZIO BORSARI/AFLO/PROFIMEDIA

Sportski sektor Reala radije se fokusirao na Kyliana Mbappéa i Alphonsa Daviesa, budući da su na tim pozicijama "kraljevi" puno tanji nego u veznom redu.

Linker
21. travanj 2024 19:15