Luka Modrić se ozlijedio u prošlom kolu La Lige

 PRESSINPHOTO/DDP USA/PROFIMEDIA Pressinphoto/ddp Usa/profimedia
VRUĆA TEMA

Ancelottija već ispituju o Ligi prvaka, on im poručuje: ‘Idemo prvo vidjeti što će biti s Modrićem...‘

Talijanski trener se osvrnuo i na činjenicu kako je Vinicius Junior dobio već deseti žuti karton u sezoni
Piše: SNObjavljeno: 30. travanj 2023. 19:54

Real Madrid je došao do 21. prvenstvene pobjede u La Ligi nakon što je na domaćem terenu s 4:2 pobijedio Almeriju. Junak utakmice bio je Karim Benzema koji je u prve 42 minute utakmice postigao hat-trick, ali Carlo Ancelotti je nakon utakmice fokus stavio na to da je Real u zadnje dvije utakmice ukupno primio šest golova.

- Nisam previše zabrinut jer znam što ova momčad može napraviti, ali ipak mi ne ulazi u glavu da smo primili šest golova. Kada primimo jedan gol, ja budem ljut u svlačionici. Ovo je bio poziv na buđenje i mislim da se to neće dogoditi u sljedećim utakmicama - rekao je Talijan.

Sljedeću utakmicu Real igra već u utorak protiv Real Sociedada, a zatim slijede dva ključna susreta - finale Kupa Kralja protiv Osasune 6. lipnja te prve utakmica polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja tri dana kasnije. U Realu se boje kako se Luka Modrić neće oporaviti do tih utakmica nakon ozljede mišića prepone lijeve noge koji je zadobio u prošloj utakmici protiv Girone. Njegova zamjena će najvjerojatnije biti Camavinga, ali Ancelotti još ne odustaje od hrvatskog maestra.

- Vidjet ćemo sljedećeg tjedna kakvo je stanje s Modrićem, a sigurno je da ćemo dobro pripremiti momčad za obje utakmice. Što se tiče Camavinge, on može igrati i na krilu i u veznom redu i bit će u konkurenciji za te nastupe.

Dotaknuo se Ancelotti i činjenice kako je Vinicius Junior dobio još jedan žuti karton, deseti u sezoni, i to zbog prigovora.

- Jasno je da s prigovorima ne možeš dobiti ništa i on mora promijeniti neke stvari. No, svejedno sam iznenađen da on ima više žutih kartona nego najprljaviji veznjak u cijeloj ligi - istaknuo je Ancelotti.

Linker
02. svibanj 2024 04:51