OSCAR DEL POZO Afp
UOČI KLJUČNIH DVOBOJA

Ancelottijeva izjava upalila alarme: ‘Luka je nezamjenjiv, ali vjerojatno ćemo morati bez njega protiv Cityja‘

Real Madrid u tri dana čekaju dvije važne utakmice: finale Kupa kralja, a onda i City u Ligi prvaka
Piše: SNObjavljeno: 28. travanj 2023. 13:50

Petak u Madridu nije počeo idealno za Real. Luka Modrić propustio je trening zbog ozljede mišića, koju je zaradio na utakmici s Gironom, a sve je izvjesnije kako će kapetan Vatrenih propustiti neke od ključnih ogleda do kraja sezone. Tako je upitan za nastup protiv Osasune u finalu Kupa kralja (6. svibnja), ali i prvu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja tri dana kasnije. Osim hrvatskog veznjaka, upitan je i Éder Militão.

Puno toga otkrio je i izraz lica Carla Ancelottija, ali i njegova izjava, u kojima je tri puta odgovarao na pitanja španjolskih novinara o Modriću.

- Ne znam, ali vjerojatno ćemo morati zamijeniti obojicu u prvoj utakmici protiv Cityja. Militãa sigurno, nadam se ne i Modrića - rekao je Ancelotti, a onda se osvrnuo na stanje klupske "desetke".

- Imao je malu ozljedu u Gironi i izašao je iz igre. Ne znam može li se oporaviti do finala Kupa. To je nogomet i to se može dogoditi. Nadamo se da ćemo ga imati za preostale važne utakmice - rekao je talijanski strateg.

Ujedno, rekao je kako će ga teško nadomjestiti u tim dvobojima.

- Postoji puno alternativa, ali Luka je nezamjenjiv. Pogotovo zbog njegovog iskustva u takvim utakmicama.

Linker
29. travanj 2024 19:24