JAVIER SORIANO Afp
TVRDE ŠPANJOLCI

Ancelottiju prijeti kazna, a zbog objave na Twitteru mogla bi nastradati i zvijezda Real Madrida!

Talijanskom stručnjaku i njegovim igračima nije najbolje sjela jedna odluka suca Lopeza
Piše: SNObjavljeno: 31. listopad 2022. 19:46

"Ne volim pričati o suđenju, ali sve je jasno. Penal nije trebao biti dosuđen jer je Asensija lopta pogodila u prsa. Nije uopće dirao loptu rukom, oni su je izmislili. Iznenađuje me da je ova situacija stigla u važnom trenutku utakmice, sve je bilo na pravom putu, a na kraju nas je taj kazneni udarac skupo stajao i zbog toga imamo dva boda manje na tablici. Ova epizoda naštetila je zabavi", izjavio je Carlo Ancelotti nakon kiksa Real Madrida koji je sinoć na Santiago Bernabeuu remizirao s Gironom 1-1.

Podsjetimo, Madriđani su poveli u 70. minuti preko Viniciusa, a konačan rezultat postavio je Cristhian Stuani iz udarca s bijele točke.

Jedanaesterac je to koji je razljutio domaćine, Ancelotti nije skrivao nezadovoljstvo, a oglasio se i Marco Asensio.

"Definicija situacije u kojoj NEMA ruke, kako su nam objasnili na početku sezone... Nevjerojatno je da danas...", stajalo je na Twitter profilu španjolskog nogometaša uz VIDEO situacije.

Izvori Mundo Deportiva tvrde da je sudac Melero Lopez bio u pravu, a spomenuti medij navodi i da bi tamošnja Komisija za integritet pokrenuti istragu protiv Ancelottija i Asensija.

S druge strane, Football España podsjeća nas da je Španjolski nogometni savez već jednom zauzeo tvrd stav u prethodnim slučajevima. Vratili su nas tom prigodom na slučaj kapetana Valencija Josea Luisa Gaye koji je bio suspendiran na četiri utakmice zbog prošlosezonskog govora protiv sudaca.

Linker
03. svibanj 2024 23:55