Rebić je postigao dva gola Udineseu

 MIGUEL MEDINA Afp
VATRENI VIKEND

Ante Rebić je bio najbolji Hrvat vikenda, a odmah do njega su bila dva Vatrena iz istog kluba

Ovih 10 hrvatskih nogometaša su imali najbolje partije u najvećim europskim ligama ovog vikenda.
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 15. kolovoz 2022. 17:52

Još jednom je tijekom vikenda puno Hrvata bilo na terenima 10 najboljih europskih liga, a mi vam donosimo pregled 10 najboljih izdanja hrvatskih nogometaša.

Najbolji dojam ovog vikenda je ostavio Ante Rebić koji je u pobjedi Milana nad Udineseom (4:2) odigrao 72 minute i to na poziciji središnjeg napadača. Postigao je Rebić dva gola, a s ocjenom 8,3 prema Sofa Scoreu je bio i najbolji igrač utakmice.

image

Ante Rebić protiv Udinesea

SOFA SCORE

Odmah do Rebića pozicionirao se Borna Barišić koji je s ocjenom 8,2 uvršten i u najbolju momčad 3. kola škotskog Premiershipa. Barišić je imao dobru obrambenu partiju u pobjedi Rangersa nad St.Johnstoneom (4:0) i bio je najbolji igrač utakmice. Njegov suigrač Antonio Čolak je postigao jedan pogodak u tom ogledu i time došao do četvrtog mjesta liste najboljih Hrvata ovog vikenda. Između njih se pozicionirao Luka Sučić koji je imao asistenciju u pobjedi Red Bulla protiv Wolfsbergera (2:1).

Uz Čolaka, ocjenu 7,3 su dobila još četiri Hrvata - Ivan Perišić je imao dobar debi u remiju Tottenhama s Chelseajem (2:2), Marin Ljubičić nije postigao gol, ali je imao asistenciju u pobjedi LASK-a nad Rapidom (2:1), Mario Pašalić je asistirao i bio najbolji igrač utakmice u kojoj je Atalanta pobijedila Sampdoriju (2:0), a Tin Plavotić je bio jedna od svijetlih točki Rieda u porazu od Austrije Klagenfurt (0:1). U top 10 su se još našli Danijel Miškić, čiji je Ural remizirao kod Fakela (0:0) i Josip Juranović čiji je Celtic uvjerljivo slavio protiv Kilmarnocka (5:0).

image

Najbolji Hrvati ovog vikenda u top 10 europskih liga

SOFA SCORE

Linker
25. travanj 2024 07:42