Federico Valverde i Alex Baena

 JOSE BRETON Nurphoto Via Afp
POSEBNO PRIOPĆENJE

Baena otkrio svoju istinu o okršaju s Valverdeom: ‘Šalju mi prijetnje, uvrede i poruke u kojima mi žele smrt‘

‘Slučaj sam prijavio slučaj policiji. Neka pravda odradi svoj posao‘.
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 10. travanj 2023. 21:40

Sukob Alexa Baene i Federica Valverdea neće se završiti na parkiralištu Santiago Bernabeua. Nogometaš Villarreala podnio je tužbu protiv nogometaša Reala, Valverdea očekuje kazna La Lige. a u čitav je slučaj uključena i policija. Prema tvrdnjama španjolskih medija dvojica nogometaša imaju povijest sukoba, a neki prenose kako je u siječnju Baena navodno vrijeđao Valverdea tijekom utakmice Kupa kralja.

Navodno je 21-godišnjak dao komentar o tada nerođenoj bebi madridske zvijezde. No, to je nešto što igrač Villarreala i njegovi predstavnici oštro demantiraju, a nogometaš Villarreala odlučio je u ponedjeljak navečer priopćenjem sprati ljagu sa svoga imena.

"Prošle subote napao me kolega po profesiji. Nakon tog događaja u javnost su izašle neke izjave navodno iz njegovog okruženja, u kojima je rečeno da sam poželio bol članu njegove obitelji iako nema dokaza za ono što mi se stavlja na teret. Ne može se opravdati agresija, a laži bole više od udaraca. Šteta koja se nanosi mojoj obitelji je nepopravljiva i neopravdana: prijetnje, uvrede ili čak poruke u kojima mi se želi smrt. Slučaj sam prijavio slučaj policiji. Neka pravda odradi svoj posao. Sada mi je jedini cilj fokusirati se na svoju profesiju i pomoći svom klubu da ispuni svoje ciljeve", poručio je Baena.

Linker
19. travanj 2024 16:17