Xavi će na zimu dobiti veliko pojačanje u liku Ferrana Torresa

 CRISTINA QUICLER Afp
ISCRPNI PREGOVORI

Barcelona dogovorila veliko pojačanje, stiže Xavijeva želja! Man. Cityju pripast će čak 65 milijuna eura!?

Katalonci su se s Manchester Cityjem napokon dogovorili oko otkupa njihovog napadača
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. prosinac 2021. 17:18

Barcelona je izgleda dogovorila svoje prvo veliko pojačanje u siječanjskom prijelaznom roku. Prema pisanju medija u Španjolskoj i Engleskoj Katalonci su sve dogovorili s Manchester Cityjem i već u zimskom roku dovode Ferrana Torresa kojeg love već neko vrijeme.

Prema pisanju The Athletica i španjolskog AS-a, sve je već gotovo pa u potpunosti dogovoreno i Torres će u siječnju otići u Barcelonu koja će Cityju isplatiti 55 milijuna eura, a dodatnih 10 milijuna može stići kroz bonuse. Torres nije nova želja Katalonaca, a ovo nije ni prva ponuda koju su poslali.

image

Ferran Torres

ADRIAN DENNIS Afp

Najprije su ponudili 45 milijuna eura i bonuse, pa 50 milijuna uz bonuse, a sada i 55 milijuna što je ipak palo na plodno tlo. Prije toga svega, Barca je još prošlog ljeta pokušala dovesti Torresa, ali dobili su odbijenicu. Sada su, izgleda uspjeli.

Većina medija piše kako je posao 99 posto dogovoren, a ostaju tek detalji koji bi trebali biti utanačeni do Božića, odnosno najkasnije do početka 2022. godine kada bi Torres i prešao u Barcu. Mladi Španjolac je karijeru započeo u Valenciji od kuda ga je City kupio 2020. godine za 28 milijuna eura. Za City je odigrao 43 utakmice i zabio 16 golova, te upisao četiri asistencije, a veći dio ove sezone je propustio zbog ozljede. Novi početak imat će u Barci

Linker
25. travanj 2024 23:20