Marcelo Brozović

 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
BOMBA IZ ITALIJE

Barcelona je ponudila ugovor Vatrenom?! Sprema se HR transfer godine: Evo koliki je novac u igri

Talijanski novinar uzburkao je vode na društvenim mrežama, ali gdje ima dima...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. veljača 2022. 07:52

Marcelo Brozović bi idućeg ljeta mogao postati novi igrač španjolskog velikana Barcelone. Prema pisanju talijanskog novinara Fabrizia Biasina Katalonci su hrvatskom veznjaku već ponudili ugovor prema kojem bi imao znatno veću plaću od one koju mu nudi Inter, a Epic Brozo bi transfer realizirao iduće ljeto kao slobodan igrač.

Barca navodno Brozoviću nudi godišnju plaću od osam milijuna eura, a Talijani pišu kako bi si to mogli priuštiti jer su se riješili dosta skupih igrača i jer dolazi potpuno besplatno. Brozović je u Inter stigao još 2015. godine, najprije na posudbu, a onda su ga Talijani i otkupili od Dinama za ukupno osam milijuna eura.

Hrvat je ubrzo postao nezamijenjiv dio ekipe talijanskog velikana, a s Interom je prošle sezone osvojio i Serie A, a ove su na vrhu prvenstvene ljestvice. Prema Transfermarktu vrijedi 40 milijuna eura, ali izgleda da će klub napustiti besplatno s obzirom na to da mu na ljeto istječe ugovor, a novi još nije potpisao.

Pregovori oko novog ugovora traju već mjesecima, a sve zapinje na plaći. Brozović navodno traži 7.5 milijuna eura, a Inter mu nudi oko 5.5 milijuna eura uz spremnost da to povise na oko šest milijuna eura godišnje. Gazzetta dello Sport je pisala da bi se tu mogli i naći i potpisati novi ugovor, ali to se nije dogodilo.

Sad se u priču uplela Barca koja mu nudi i više od onoga što traži od Intera. Ostaje za vidjeti hoće li Broz prihvatiti njihovu ponudu i od ljeta postati novi Hrvat u redovima katalonskog diva.

Linker
28. travanj 2024 12:13