JOSE BRETON/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Jose Breton/nurphoto/shutterstock Editorial/profimedia
VIDEO: UZELI SAMO BOD

Barcelona kiksala nakon nevjerojatne drame, pogledajte spornu odluku iz sudačke nadoknade na njenu štetu

Granada je rano šokirala Xavijeve izabranike kojima je VAR-soba odnijela preokret
Piše: HINAObjavljeno: 08. listopad 2023. 23:14

Premda se nalazi u zoni ispadanja, Granda se još jednom pokazala koa tvrd orah za španjolskog nogometnog velikana Barcelonu.

U posljednjem susretu devetog kola Primere Granada je priredila iznenađenje odigravši na svom Nuevo Los Carmenes stadionu 2-2 protiv Barcelone. Granada tako i četvrti susret u nizu nije izgubila od Barce.

Domaćin je čak vodio 2-0, ali na kraju ipak nije izdržao i Barca je uspjela izjednačiti.

Bryanu Zaragozi trebalo je svega 17 sekundi za vodeći pogodak na utakmici. Bio je to najbrži gol koji je katalonski velikan primio u 21. stoljeću. Do sada je najbrži bio Karim Benzema koji je 2011. u velikim derbiju zabio za Real nakon 21 sekunde utakmice.

Novi šok za goste uslijedio je u 29. minuti kada je Zaragoza postigla i drugi gol za Grandu koja je ogled protiv Barce dočekala na 19. mjestu ljestvice. U posljednjim trenucima prvog dijela goste je u život vratio Lamine Yamal, a izjednačio je Sergi Roberto u 86. minuti.

>>> GOLOVE S DVOBOJA POGLEDAJTE OVDJE <<<

Do kraja susreta bila su još dva velika uzbuđenja na obje strane terena. Zaragoza je u 88. minuti bio korak do trećeg gola, no nije imao sreće, pogodio je stativu. Sreće nije imao niti Joao Felix koji je u drugoj minuti nadoknade zabio za goste, no VAR je poništio gol zbog zaleđa.

Zanimljivo, bila je to četvrta uzastopna utakmica u kojoj Barca nije uspjela poraziti Granadu. Tri susreta su završila neodlučeno, a jednom je slavila Granada.

Linker
03. svibanj 2024 03:53