GABRIEL BOUYS
VELIKI PROBLEMI

Barcelona na više mjeseci ostaje bez dva supervažna igrača, Pique saznao katastrofalnu informaciju

Nije poraz od Atletica najgore što se dogodilo Ronaldu Koemanu ovog vikenda.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. studeni 2020. 14:11

Barcelona je u kaosu. Ne mislimo na grad, katalonsku prijestolnicu, nego na nogometni klub koji se u njoj nalazi i njenim imenom zove. Poraz od madridskog Atletica u subotnjem derbiju 10. kola Primere samo je vrh ledene sante ispod kojeg se valjaju ogromni problemi. Na svim razinama.

U 62. minuti dvoboja na stadionu Wanda Metropolitano ozlijedio se Gerard Pique. Na desno koljeno naletio mu je Angel Correa i poslao ga izvan igre. Iako je izašao na svojim nogama, s nestrpljenjem su se iščekivale današnje vijesti iz klupske ambulante. A one su, blago rečeno, katastrofične.

Iako iz službene Barcelone nisu precizirali datum povratka svog stopera na travnjake, sudeći po ozljedama (množina!) koje je zadobio, Marca piše o tome kako ga neće biti između tri i pet mjeseci! Naime, Pique je doživio treći stupanj iščašenja unutarnjeg lateralnog ligamenta koljena, ali i lakšu ozljedu prednjeg križnog ligamenta. Da je prednji križni pukao, bilo bi to između šest i osam mjeseci pauze, ovako je "samo" tri do pet.

Ali, ni tu nije kraj. Jer, ozlijedio se u subotu i Sergi Roberto. I on je jutros od strane klupskih medicinskih djelatnika saznao da je njegov problem s rupturom kvadricepsa ozbiljan i da ga neće biti oko dva mjeseca. Ronald Koeman ide iz problema u problem.

Linker
03. svibanj 2024 07:17