PRESSINPHOTO SPORTS AGENCY/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
Sutra starta kompletna?

Barcelona prodala još jedan dio imovine, a ikona ponovno povlači potez kojim spašava klub

Bivšem španjolskom reprezentativcu klub duguje golemih 52 milijuna eura bruto plaće...
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 12. kolovoz 2022. 13:37

Barcelona će svoju prvu utakmicu u novoj sezoni La Lige igrati u subotu navečer na Camp Nou, kada će ugostiti Rayo Vallecano. I po zadnjim informacijama trebala bi biti kompletna, odnosno Xavi bi na raspolaganju trebao imati sva pojačanja.

Barcelona je povukla i četvrti veliki pakt iz svoje imovine. Prodala ja 24,5% Barça Studiosa za 100 milijuna eura tvrtki Jaume Rouresovoj Orpheus Media.

Uz to je i kapetan Gerard Pique još jednom izašao u susret klubu. Veteranski branič je u pregovorima o potpisivanju novog ugovora s Barcelonom prema kojem će značajno smanjiti svoju plaću. Obnova će vjerojatno uskoro biti službena.

image
PRESSINPHOTO SPORTS AGENCY/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Klupska ikona ponovno je voljna učiniti sve što je potrebno kako bi im pomogla u nezgodnoj situaciji. Podsjetimo, 35-godišnjak je i prošlo ljeto prihvatio smanjenje plaće, a sada je na pragu da to ponovno učini.

Bivšem španjolskom reprezentativcu klub duguje golemih 52 milijuna eura bruto plaće, ali Pique je ikona kluba, financijski je odavno situiran, te očito na sve načine želi pomoći klubu.

Prodaja Barça Studiosa i potez kapetana trebali bi, uvjereni su u klubu, biti dovoljni da sutra sezonu otvore u punom sastavu...

Linker
23. travanj 2024 09:13