Još uvijek nije priznat ugovor koji je Barca potpisala s Gavijem

 FAYEZ NURELDINE Afp
KRIZA I DALJE TRAJE

Barcelona zbog loše financijske situacije razmišlja o prodaji ‘obiteljskog srebra‘, što će reći navijači?

Katalonski div i dalje ima prevelike plaće i tako krši pravilnik španjolske La Lige
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 26. siječanj 2023. 19:28

Barcelona i dalje muku muči s financijama. Konkretno, u pitanju je iznos kojeg katalonski velikan izdvaja za plaće svojih igrača, a koji je i dalje prevelik u odnosu na propise La Lige.

Zbog toga je početkom godine La Liga kaznila Barcelonu s 800.000 eura, a da problem nije riješen dokaz je i to što još uvijek nije priznat novi ugovor kojeg je Barcelona potpisala s mladim Gavijem.

Zbog toga u klubu nastoje pronaći nove izvore financiranja, pa su u tom cilju spremni i na prodaju ‘obiteljskoj srebra‘, ako se tako može nazvati klupska televizija.

Naime, prema tvrdnjama iznesenima u programu Què T‘hi Jugues na Cadeni SER, klupsko vodstvo razmatra mogućnost prodaje Barce TV. U klubu i dalje vjeruju da je smanjenje iznosa za plaće jedini način na koji mogu udovoljiti zahtjevima La Lige, no prodaja Barce TV bi klubu donijela toliko potrebno financijsko olakšanje, a ujedno bi se klub riješio imovine koja trenutačno posluje s gubitkom.

Pitanje je kako će na ovu ideju reagirati navijači, no onima koji donose odluke više baš i ne preostaje previše izbora glede financija...

Linker
19. travanj 2024 03:24