Brozović gleda prema Barceloni, ali postoji problem oko tog transfera

 NICOLň CAMPO/DDP USA/PROFIMEDIA
OZBILJNA PREPREKA

Barcelona želi Brozovića, suglasni su i Inter i Vatreni, ali postoji problem koji bi mogao uništiti veliki plan

Mundo Deportivo otkriva nove detalje koji sugeriraju da bi čitav posao mogao propasti
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 17. siječanj 2023. 12:32

Hoće li Marcelo Brozović karijeru nastaviti u Barceloni? Katalonski velikan je ‘zagrizao‘ za dovođenje hrvatskog reprezentativca, španjolski i talijanski mediji danima naveliko pišu oko cijelog posla, ali Mundo Deportivo tvrdi kako vjerojatno neće biti ništa. I to ne zbog Barcelone, Intera ili Brozovića.

Problem je, naime, u Francku Kessieju. Reprezentativac Obale Bjelokosti trebao bi biti dio paketa, odnosno zamjene između dva kluba u kojoj bi sudjelovao Brozović s jedne i Kessie s druge strane. No, Kessieju se ne odlazi s Camp Noua.

On je u Barcelonu stigao besplatno prošlog ljeta nakon što je odlično igrao u Milanu. No, u redovima Barcelone se do sada nije naigrao - ima tek 8 nastupa u Primeri, a uglavnom je ulazio s klupe. U Ligi prvaka je igrao nešto više, ali je jasno kako Xavi ne računa previše na njega što je želio iskoristiti Inter u kojem dobro prate njegove igre u redovima gradskog rivala. Kessie bi se Nerazzurrima odlično uklopio u planove, ali Mundo Deportivo kaže kako 26-godišnji veznjak još ne želi otići iz Barcelone spreman da se izbori za Xavijevo povjerenje.

Linker
19. travanj 2024 09:54