Ronald Koeman
 JOSE BRETON Nurphoto Via Afp
TEK 0:0 U CADIZU

Barceloni samo bod s igračem manje, hoće li Koeman preživjeti? Navijači pjevali: ‘A gdje vam je Messi?‘

Memphis Depay promašio zicer u 94. minuti. Treća uzastopna utakmica za Barcelonu bez pobjede.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. rujan 2021. 23:56

Ostali su nogometaši Barcelone i dalje bez poraza u španjolskoj La Ligi ove sezone, ali ostali su i bez pobjede večeras na gostovanju u Cadizu. Nije bilo pogodaka, susret Cadiza i Barce pred nešto više od 12 tisuća gledatelja na stadionu La Mirandilla završen je rezultatom 0:0.

Nije momčad Ronalda Koemana bila u svom najboljem izdanju, a potkraj dvoboja je već izgledala i dosta umorno, s obzirom na to da su domaći ogled s Granadom u prošlom kolu igrali tek u ponedjeljak navečer. Ako pak u obzir uzmemo da su gosti od 65. minute igrali s igračem manje zbog isključenja Frenkieja De Jonga, onda ovaj bod i ne izgleda tako loše. De Jong je inače prvi žuti dobio tek četiri minute ranije.

Barca je imala najbolju priliku utakmice u 51. minuti. Tada Memphis Depay nije zabio matnu, stopostotnu situaciju pred golom Ledesme, domaćeg čuvara mreže. Nabacio mu je s desne strane Coutinho, a kad se očekivao Nizozemčev udarac, promašio je loptu...

Priliku Memphisa Depaya pogledajte OVDJE

image
CRISTINA QUICLER Afp

Ništa manju šansu Depay nije imao u 94. minuti. Pojavio se Gerard Pique naprijed, dao na desnu stranu za Memphisa, ali lopta odlazi dvadesetak centimetara od gola.

Drugu priliku Memphisa Depaya pogledajte OVDJE

No, svoju je matnu situaciju imao i Cadiz, i to dosta kasno, u 81. minuti. Iskazao se tada Marc-Andre ter Stegen na vratima Barce, obranivši udarac Salviju Sanchezu. Da je ušlo, bio bi to apsolutni šok za Ronalda Koemana, za kojeg se predsjednik Joan Laporta nastavlja zalagati... Kako stvari stoje, neće otići, a već ga u nedjelju navečer čeka dvoboj s Levanteom na Camp Nou.

Inače, prije utakmice najvatreniji navijači Cadiza dočekali su Barcin klupski autobus pred stadionom. Dobrodošlicu gostima poželjeli su uz pjesmu: "A gdje vam je Leo Messi?"

Linker
02. svibanj 2024 09:04