Reuters / Christian Hartmann Livepic
SADA SE ZNA

BARCELONIN TRENER NA PRESICI JE IZNENADIO SVE Nakon velike golijade na Camp Nou jasno je poručio da odlazi iz kluba!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. ožujak 2017. 23:13

Luis Enrique pod velikim je udarom javnosti bio još nakon teškog (0:4) poraza kod PSG-a u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Govorilo se i o otkazu, no situacija se nekako smirila. Barem sve do kraja utakmice protiv Sporting Gijona kada je Enrique otkrio kako će na kraju sezone napustiti Barcelonu.

"Neću voditi Barcelonu sljedeće sezone. To je jako teška odluka za mene, ali dobro sam razmislio i mislim kako je tako najbolje. Rečeno mi je uoči sezone da ne moram žuriti s odlukom o obnavljanju ugovora i zbilja nisam žurio", rekao je Enrique pa nastavio:

"Najveći razlog je jednostavno umor kojeg je jako puno na ovom poslu. Potreban mi je dobar odmor, moram se na neko vrijeme isključiti. Želio bih se zahvaliti vodstvu kluba na povjerenju i igračima na potpori."

"Pred nama su još tri uzbudljiva mjeseca. U teškoj smo situaciji u oba velika natjecanja, ali vjerujem kako ajedno možemo do velikih pobjeda. Potrebno je da se poklope i zviujezde, ali moja predanost će biti najveća kao i uvijek", poručio je Enrique.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
02. svibanj 2024 14:09