JOSE JORDAN Afp
ŠOK NA CAMP NOU

Barcelonin trener otkrio zašto mu je momčad šokantno izgubila pa se obrušio na suca: ‘Nisam ga uvrijedio‘

Nogometaši Barcelone imali su priliku sinoć zasjesti na vrh ljestvice u španjolskom prvenstvu
Piše: SNObjavljeno: 30. travanj 2021. 08:14

Igrali su na domaćem terenu protiv Granade u zaostaloj utakmici i pobjedom bi preskočili Real i Atletico Madrid.

I krenulo je sve prema očekivanjima, Barcelona je povela u 24. minuti, ali onda je u drugom poluvremenu uslijedio šok i preokret Granade za 2:1 pobjedu gostiju. A da stvar po Barcelonu bude gora, u 66. minuti pocrvenio je trener Ronald Koeman jer je uvrijedio četvrtog suca.

"Poraz smo doživjeli isključivo zbog nedostatka koncentracije u obrani. Kod prvog smo gola morali presjeći loptu i ostavljati manje prostora. U ove zadnje dvije utakmice nismo bili dobri defanzivno i to se ne smije događati. Ovo je za nas težak udarac, ali moramo nastaviti dalje i potruditi se pobijediti u preostalih pet utakmica", rekao je Koeman nakon susreta.

Upitan zašto je isključen, Koeman je rekao: "Čini mi se da je četvrti sudac želio biti u centru pažnje. Ne razumijem zašto sam isključen, nisam rekao ništa loše niti ga uvrijedio. Razgovarao sam s njim, a on mi je pokazao da me ne poštuje. Ja sam mu rekao jedno, on je svojim odgovorom pokazao nepoštovanje, a ja sam uzvratio. Ne znam čime sam ga uvrijedio, nisam koristio ružne riječi."

Kako bilo, Koeman će s tribina pratiti sljedeću Barceloninu utakmicu, nedjeljno gostovanje kod Valencije, a Katalonci su na ljestvici ostali na trećem mjestu s dva boda zaostatka za liderom Atleticom.

Linker
19. travanj 2024 16:24