LLUIS GENE Afp
Nije mu sjelo

Barcelonin trener ‘poludio‘ zbog komentara o Messiju: ‘To je izraz nepoštovanja i nije pošteno‘

Izjave o potencijalnom dolasku Messija u Pariz nimalo se ne sviđaju treneru Barcelone
Piše: SNObjavljeno: 04. veljača 2021. 10:35

Trener Barceloninih nogometaša Ronald Koeman javno je izrazio svoje nezadovoljstvo činjenicom da mnogi igrači PSG-a komentiraju potencijalni dolazak Lionela Messija u njihove redove.

Sve je krenulo s Neymarom koji je prije nekoliko tjedana naglasio kako bi želio opet igrati s Messijem, a nastavilo se s Angelom di Marijom.

"Da, da, zaista se tome nadam", odgovorio je Di Maria sinoć upitan jel bi mu se Messi mogao priključiti u Parizu na ljeto.

A takve se izjave nimalo ne sviđaju Koemanu kojeg nije razveselila ni sinoćnja 5:3 pobjeda protiv Granade i veliki preokret u Kupu kralja.

"Meni se čini da je tu u pitanju nedostatak poštovanja. Pogrešno je tako nešto govoriti, posebice uoči ogleda u Ligi prvaka. Nije pošteno i pokazuje nepoštovanje prema Barceloni tako govoriti o igraču koji je naš. Puno govore o Leu koji igra za Barcelonu. A uostalom uskoro igramo protiv njih", rekao je ljutiti Koeman.

A za komentar o potencijalnom dolasku Messija u PSG dao je i trener Parižana Mauricio Pochettino.

"Ne mogu govoriti o Messiju jer bi sve moglo biti pogrešno interpretirano. Meni je bitno da postignemo naš cilj za ovu sezonu, a na ostalim stvarima radimo u tišini kako bismo stvorili najbolju moguću momčad", rekao je Pochettino.

Barcelona je domaćin PSG-u u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka 16. veljače, a uzvrat je na rasporedu na Parku prinčeva 10. ožujka.

Linker
02. svibanj 2024 20:26