FRANCK FIFE Afp
Prognanik iz Tricolora

Benzema prekrižio sve reprezentativce osim njih petorice, a najavio je i novi nastavak transfer sapunice?!

Radi se uglavnom o bivšim i sadašnjim igračima Reala, ali i o ‘tihoj patnji‘ Florentina Péreza
Piše: Andro PolićObjavljeno: 21. prosinac 2022. 22:44

Iako je pripreme za Mundijal napustio zbog ozljede, šuškalo se kako će se Karim Benzema ponovno priključiti francuskoj reprezentaciji izbore li finale. Ipak, njegov povratak nije naišao na "zeleno svjetlo" od velikog dijela momčadi, a aktualni vlasnik Zlatne lopte odlučio se u potpunosti povući iz reprezentativnog dresa.

Navodno je zaiskrilo između njega i Didiera Deschampsa, a njegovu povratku u nacionalnu vrstu naročito su se protivili Hugo Lloris i Antoine Griezmann, smatrajući kako se napadač Reala nije niti trebao vraćati u reprezentaciju, nakon što je iz nje izbivao više od četiri godine zbog skandala.

"Prognani" Benzema odlučio se, na neki način, "osvetiti" svojim bivšim kolegama iz svlačionice "tricolora". Na društvenim mrežama otpratio je sve reprezentativce osim Raphaëla Varanea, Eduarda Camavinge, Auréliena Tchouaménija, Kyliana Mbappéa i Marcusa Thurama. Radi se uglavnom o bivšim i sadašnjim igračima Reala, a nije tajna da je Mbappé dugo bio želja Florentina Péreza, međutim, Francuz je nastavio suradnju s PSG-om. Ipak, Benzema je ovim potezom naznačio kako ta sapunica možda nije u potpunosti okončana.

Linker
04. svibanj 2024 02:06