FRANCK FIFE Afp
PROBLEM NA PROBLEM

Bolnica u Madridu: Novi udarac za Ancelottija i Real, još jedan ‘kralj‘ mogao bi propustiti veliki El Clasico

Još uvijek nije jasno o kakvoj se ozljedi radi, trebat će pričekati izvještaj liječnika
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 24. listopad 2023. 07:58

Liga prvaka nastavlja se večeras, a Real Madrid s maksimalnim učinkom u prva dva kola gostuje u Portugalu kod Brage. Uoči te utakmice trener Madriđana Carlo Ancelotti našao se u novim problemima zbog ozljeda.

Od ranije su izvan stroja vratar Thibaut Courtois i stoper Eder Militao, i to na dulje vrijeme, a na raspolaganju nisu ni veznjaci Dani Ceballos i Arda Güler.

Posljednji trening u ponedjeljak navečer francuski vezni igrač Eduardo Camavinga morao je napustiti prije završetka, u pratnji dvojice pripadnika Realove medicinske službe otišao je u svlačionicu držeći se za desnu nogu.

image
TABITHA ANGHEL Anadolu Agency Via Afp

Još uvijek nije jasno o kakvoj se ozljedi radi, trebat će pričekati izvještaj liječnika, ali jasno je da Ancelottiju nije svejedno jer je pred vratima veliki okršaj s najvećim rivalom. Naime, El Clasico u Barceloni na rasporedu je u subotu s početkom u 16.15 sati.

S treninga je ranije otišao i Camavingin sunarodnjak Aurelien Tchouaméni, no Marca javlja kako on ne bi trebao biti ozlijeđen...Ancelotti i dalje ima kvalitetna rješenja u veznom redu. U prvenstvenom srazu sa Sevillom od prve minute krenuli su Toni Kroos, Federico Valverde i Tchouaméni koji su očekivani starteri i za večerašnji sraz s Bragom, no u konkurenciji je i kapetan Vatrenih Luka Modrić...

Linker
18. svibanj 2024 21:36