Oscar J. Barroso/zuma Press/profimedia
ČUDESNO POSTIGNUĆE

Brojke ne lažu: Možda mu je ovo zadnje, ali Luka Modrić može postati najbolji igrač Reala u 21. stoljeću!

Vatreni je do sada skupio 504 nastupa za Real i u 23 navrata podizao trofeje
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 07. prosinac 2023. 20:59

Kako god Luka Modrić će zlatnim slovima biti upisan u povijest Reala, a hrvatski kapetan u prilici je ove sezone postati najtrofejniji nogometaš kraljevskog u 21. stoljeću. Doduše, rasplete li se sezona idealno tu bi čast dijelio s Nachom Fernandezom.

Najtrofejniji igrač Reala u 21. stoljeću su Marcelo i Karim Benzema sa po 25 pokala, no Modrić bi sa četiri trofeja nadmašio i njihovu spektakularnu kolekciju pokala. A u borbi za trofeje Real visoko kotira ove sezone.

Madridski klub s Gironom trenutno drži vrh ljestvice La Lige, s tri boda više od Barcelone i sedam bodova prednosti u odnosu na gradskog rivala Atletico koji doduše ima utakmicu manje. Kladionice vjeruju kako će na kraju prvenstvene utrke kraljevski klub prvi i proći kroz cilj i vratiti naslov prvaka na Santiago Bernabeu.

U Kupu kralja Real će se u natjecanje tek uključiti u 3. kolu. Real je prema kladionicama treći favorit za osvajanje Lige prvaka nakon Manchester Cityja i Bayerna. U elitnom natjecanju kraljevskom klubu zasad ide savršeno s obzirom da su u skupini uoči posljednjeg kola maksimalni, s pet pobjeda iz isto toliko utakmica.

Osim toga, Real će biti u prilici osvojiti i španjolski Superkup.

Luka Modrić skupio je do sada 504 nastupa za Real i u 23 navrata podizao trofeje. U prosjeku jedan nakon svake 22 utakmice. Možda mu je ovo zadnja sezona, jer na ljeto mu istječe ugovor, ali Modrić bi ju mogao zatvoriti sa stilom.

Linker
05. rujan 2024 13:38