Ricardo Larreina/AFLO/Profimedia
OLAKŠANJE U REALU

Carlo Ancelotti izgovorio riječi koje su svi čekali: ‘Imamo dobre vijesti za Luku Modrića!‘

Hrvatski kapetan ovih je dana viđen u Beogradu kod poznate doktorice, sada su stigle nove informacije
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 01. svibanj 2023. 15:27

Carlo Ancelotti održao je konferenciju za medije uoči susreta Kraljeva s Real Sociedadom u 33. kolu španjolskog prvenstva, a najsretnije vijesti iz madridskog tabora tiču se našeg Luke Modrića. Kapetan Vatrenih prošlog je vikenda napustio teren u 63. minuti, da bi kasnije stigla informacija kako će Modrić vjerojatno propustiti ključne utakmice. No, čini se da stižu sretne vijesti!

- Imamo dobre vijesti vezane uz Modrića. Možda će biti spreman za utakmicu u subotu - kazao je Ancelotti govoreći o kadru s kojim raspolaže uoči novog izazova, prenosi Marca.

Prije samo nekoliko dana Talijan je rekao da će vjerojatno morati pronaći zamjenu za Modrića u finalu Španjolskog kupa s Osasunom, a pod velikim upitnikom bio je i nastup hrvatskog reprezentativca u Ligi prvaka protiv Manchester Cityja (9. svibnja).

Izgleda da bi u subotu mogao zaigrati protiv Ante Budimira i društva u finalu Kupa, što znači da isto vrijedi i za Građane tri dana kasnije. Po svemu sudeći, Modrićeva ozljeda mišića lijeve noge nije teže prirode i brzo će se vratiti u akciju.

Modrić je ovih dana viđen u Beogradu, gdje se obratio za pomoć poznatoj doktorici Marijani Kovačević. Radi se o stručnjakinji koja se tijekom karijere bavila oporavkom mnogih velikana, među kojima su Novak Đoković, Dejan Stanković, Cristiano Ronaldo, Andy Murray...

Linker
05. svibanj 2024 19:02