GABRIEL BOUYS Afp
OVIME JE SVE REKAO

Carlo Ancelotti objavio: ‘Budućnost Modrića, Benzeme..., je jasna! Ako žele, mogu ostati do kraja karijere!‘

Hrvatski kapetan je među senatorima kojima idućeg ljeta ističe ugovor s Real Madridom
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. rujan 2022. 14:42

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti je najavio susret četvrtog kola španjolske La Lige u kojem će se Kraljevski klub obračunati s Betisom. Bit će to dvoboj jedine dvije neporažene ekipe, a Ancelotti je odgovorio na brojna pitanja novinara.

"Cilj svih liga je doći što bliže Premier ligi povećanjem kvalitete utakmice, atmosferom, stadionima i smanjenjem nasilja. Premier liga je znatno napredovala prodajom TV prava i tako prestigla sve ostale", rekao je Talijan u uvodu pa se osvrnuo na odlazak Casemira iz kluba:

"Imamo Eduarda Camavingu, Toni Kroos je jako pouzdan. Sve ovisi o tome kako želimo igrati. Ako želimo kontrolu, igrat će Kroos, ako nam treba energija, imamo Tchouamenija i Camavingu koji su bolji za to. Imamo kvalitetu u veznom redu i problem je koga staviti od prve minute. Promjenama možemo mijenjati dinamiku igre."

Ancelotti je istaknuo kako imaju i dosta igrača kojima ugovor ističe iduće godine među kojima je i Luka Modrić, ali i dodao kako je njihova sudbina poprilično jasna.

"Jasna je budućnost igrača kao što su Modrić, Kroos, Benzema ili Nacho. Ako žele, mogu u Realu ostati do kraja karijere. Dosta igrača odlazi jer klubovi razmišljaju o financijama i ne žele riskirati budućnost. Ipak, za naše veterane je budućnost sasvim jasna", poručio je Ancelotti.

Linker
20. travanj 2024 13:44