GIUSEPPE CACACE Afp
PRESICA U ŠPANJOLSKOJ

Carlo Ancelotti pred kamerama poslao snažnu poruku: ‘Luka Modrić je nedodirljiv!‘

Komentirao je Talijan i Tchouamenijevu situaciju: ‘Pogriješio je, ali on je mlad dečko...‘
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 21. siječanj 2023. 14:00

Nakon poraza od Villarreala u 16. kolu La Lige i onoga u finalu Superkupa od Barcelone rezultatom 3:1, Real Madrid uspio je preokretom u drugom poluvremenu protiv "Žute podmornice" za konačnih 3:2 u njihovu korist u Copa del Reyju stvoriti predodžbu kako bi trebali izgledati protiv Athletic Bilbaa u nastavku Primere.

Talijanski trener "Kraljeva", pojavio se na press konferenciji uoči prvenstvene utakmice protiv Baska. Carlo Ancelotti je govorio o nedavnim i skorim utakmicama, ali i statusu određenih pojedinaca u momčadi.

Evo što je 63-godišnji stručnjak rekao o velikom povratku u drugom poluvremenu protiv Villarreala: "Uzeli smo u obzir sve što se događalo na utakmici. Reakcija je bila jako dobra. Igrali smo učinkovit nogomet, ali smo i griješili. Možete se samo oporaviti, pa gledamo video kako bismo izbjegli te greške i nemojte ih ponavljati. Utakmica s Atleticom bit će jako teška, bit će bitni visokog intenziteta i moramo davati više nego do sada”.

Dok su se njegovi nogometaši borili za povratak u susret protiv momčadi Quiquea Setiéna, jedan od onih koji bi trebali biti glavni vezni igrali Reala u budućnosti, Aurélien Tchouameni, odabrao je u Parizu pratiti uživo NBA dvoboj Chicaga i Detroita, što je razljutilo navijače Reala.

"Javno se ispričao. Pogriješio je, ali on je mlad dečko i tema je s ovim završena." Komentirao je Talijan Tchouamenijevu situaciju.

Njegov kolega iz Francuske reprezentacije, Eduardo Camavinga, povezivan je s Arsenalom u posljednjih par dama. Ipak, Ancelotti "spušta loptu na zemlju": "Eduardo je nedodirljiv, jednako kao i Luka Modrić i Toni Kroos".

image

Eduardo Camavinga i Luka Modric

FRANCK FIFE Afp

Na kraju je još dodao kako je za njega cijeli ovaj sastav nezamjenjiv. Počevši sa veteranima kao što su Modrić, Kroos i Karim Benzema, ali i svi ostali, koji čine karakter ove ekipe i daju svoj svakodnevni obol uspjehu, nebitno koliko nastupaju u bitnim utakmicama.

Linker
22. travanj 2024 14:54