Ancelotti navodno želi dovesti Lukakua

 PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp
ANCELOTTI GA VOLI

Cijena mu je drastično pala? Real Madrid želi dovesti napadača kojeg su se odrekla dva vrhunska kluba

Talijanski trener smatra kako bi Lukaku bio idealna zamjena za Benzemu
Piše: SNObjavljeno: 20. ožujak 2023. 07:52

Romelu Lukaku se ne može pohvaliti uspješnom sezonom. Belgijski napadač je na posudbi iz Chelseaja u Inter ove sezone nastupio u 18 utakmica i postigao samo 5 golova, a milanski klub se već izjasnio kako ga neće otkupiti od londonskog kluba nakon što mu istekne posuba krajem ove sezone.

Ni na Stamford Bridgeu ne računaju na njega za sljedeću sezonu, a kako Lukaku ima ugovor do ljeta 2026., onda se sve više piše o klubovima koji bi ga potencijalno doveli na kraju ove sezone. Špekulira se o raznim klubovima, a sada se iznenada u cijeloj priči pojavio madridski Real.

Španjolski portal Fichajes donosi kako je ‘Kraljevski klub‘ zainteresiran za dovođenje Lukakua kojeg iznimno cijeni Carlo Ancelotti. On smatra kako bi Real Lukakua mogao dovesti za relativno mali iznos, puno manji od 55 milijuna eura na koliko Transfermarkt trenutno procjenjuje Lukakua. Ancelotti smatra kako bi Lukaku bio odlična zamjena za Karema Benzemu, a jedini problem kod ovog transfera je činjenica kako bi talijanski trener na kraju sezone mogao napustiti Madrid kako bi preuzeo brazilsku reprezentaciju...

Linker
25. travanj 2024 05:30