Luka Modrić i Dani Ceballos

 GIUSEPPE CACACE Afp
ZVIJEZDA REALA

‘Da mi je samo 50 posto karijere kakvu je imao Luka Modrić, veliki motiv mi je igrati uz takvu legendu‘

‘Ja igram dobro dva mjeseca, a Modrić i Kroos su na najvišoj razini već 10 ili 20 godina‘
Piše: SNObjavljeno: 14. ožujak 2023. 09:41

Dani Ceballos je u sjajnoj formi i jedan je od istaknutijih u momčadi Real Madrida. Ipak, prije nekoliko mjeseci nije bio u prvom planu jer su vezni red sigurno držali Luka Modrić i Toni Kroos, a nije pozvan ni u španjolsku nogometnu reprezentaciju koja je išla na Svjetsko prvenstvo u Katar.

Brojni su ga navijači i mediji već otpisali, a onda se Ceballos probudio i krenuo igrati na visokom nivou. Na kraju sezone mu, kao i Modriću i Kroosu, ističe ugovor, ali nema sumnje da će sva trojica dobiti nove ponude od madridskog sastava.

- Ne želim produljenje ugovora ako ga ne zaslužim. Ostala su mi tri mjeseca i želim igrati, a onda ću sjesti s agentom i obitelji i donijeti najbolju odluku. Moja je želja ostati, ali želim da klub odluči jesam li vrijedan toga ili ne - rekao je Ceballos.

Novinari su mu spomenuli i Luku Modrića, a Španjolac je imao samo riječi hvale.

- Došao je u Madrid kad je imao 26. Veliki motiv mi je igrati uz takvu legendu. Nadam se da ću imati 50 posto karijere kakva je njegova, i individualno i na momčadskom nivou. On mora biti primjer svima. Ja igram dobro dva mjeseca, a Modrić i Kroos su na najvišoj razini već 10 ili 20 godina - jasan je bio Ceballos.

Linker
19. travanj 2024 17:50