Getty Images
ZNA PORTUGALAC O ČEMU PRIČA

DALEKO NAJVEĆA ZVIJEZDA REALA OTKRILA BEZ KOGA REAL JEDNOSTAVNO NE MOŽE Cristiano Ronaldo otkrio brutalnu istinu o Luki Modriću

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. listopad 2016. 00:45

Premda je osvajač Lige prvaka, Real Madrid osvajanje španjolskog prvenstva čeka još od 2012. godine, što silno muči madridski klub. Otkrila je to i najveća zvijezda Galactiicosa...

"Realno, ovakav klub ne može i ne smije biti predugo bez naslova prvaka Španjolske. To je natjecanje u kojem moramo biti konstantniji, a uvjereni smo da ove sezone možemo osvojiti prvenstvo," istaknuo je Cristiano Ronaldo za Marcu.

"Međutim, trebamo biti iskreni: nama su potrebni kvalitetni nogometaši. Teško je zamijeniti Modrića, Ramosa i Casemira, ali Real je snažan i ima dobre igrače koji mogu igrati na visokoj razini," rekao je Ronaldo.

"U svlačionici smo razgovarali o tome kako možemo postati prva momčad koja je uspjela uzeti uzastopne naslove u Ligi prvaka. Naravno da će biti teško, očigledno postoji razlog zašto nikada niti jednoj momčadi to ranije nije uspjelo, ali mi u to vjerujemo" zaključio je Portugalac.

Linker
18. svibanj 2024 22:42