GLYN KIRK Afp
NAVIJAČI U TRANSU

Dan nakon titule u Londonu, Real dobio još jednu megavijest! Pao je slavni ‘Here we go‘

25-godišnji superstar trenutačno trenira s francuskom reprezentacijom u Clairefontaineu uoči Eura 2024
Piše: SNObjavljeno: 02. lipanj 2024. 13:28

Uz svoj poznati slogan "Here we go!", Fabrizio Romano objavio je da je između Kyliana Mbappéa i Real Madrida napokon sve dogovoreno, da je riješena dokumentacija te da će 25-godišnji Francuz ubrzo biti predstavljen kao novi igrač Kraljevskog kluba.

Isto je ranije objavio i novinar RMC Sporta Fabrice Hawkins, uz informaciju da bi transfer Mbappéa trebao biti potvrđen početkom tjedna, vjerojatno već u ponedjeljak. Međutim, francuski superstar najvjerojatnije neće doći na službeno predstavljanje na Bernabéu kao što sto su neki mediji prenijeli.

Mbappé je okončao višemjesečna nagađanja, potvrdivši da će napustiti Paris Saint-Germain po isteku ugovora na kraju sezone. Ipak, u snimci koju je objavio na svojim društvenim mrežama Mbappé još uvijek nije potvrdio svoje buduće odredište premda je već sasvim jasno da će prijeći u redove Kraljevskoga kluba.

image
FRANCK FIFE Afp

Pretpostavlja se da je to zato što su u Realu htjeli u miru odraditi finale Lige prvaka protiv Borussije Dortmund prije nego što objave Mbappéov dolazak, što se podudara s komentarima 25-godišnjeg francuskog ofenzivca koji je izjavio da će veliku vijest obznaniti za "samo nekoliko dana".

Linker
06. rujan 2024 07:43